Son aylarda ülkemizde yaşanan corona virüs salgın hastalığının yayılması ile birlikte insanların havadan ve çevreden zararları virüs kapıyorlar. Özellikle bir iş yerinde çalışan kişiler iş yerine gelme yolcuları sırasında çevresel faktörlerle iç içe k aldıkları için virüs ya da zararlı bakterileri çalışma ortamına taşıyabiliyorlar. Bu da virüsün diğer çalışanlara bulaşarak sağlıklarını tehdit etmesine dolayısıyla da iş yerinin çalışmasına devam etmesine engel oluyor. Salgın hastalık ve virüsleri engellemek amacıyla personel dezenfeksiyon kabini üretimi yapılmaktadır. Böylece çalışanlar iş yerine girerken ya da çıkarken dezenfekte olup çıkıyorlar.

  Personel Dezenfeksiyon Kabini

Personel Dezenfeksiyon Kabini Özellikleri

Çalışanların zararları virüslere karşı dezenfeksiyonlarının yapılması için üretilen kabinlerde paslanmaz malzemeler ve alüminyum kaplama malzemeleri kullanılmaktadır. Kaliteli malzemeleri kullanarak hazırlanan kabinlere 2 yıl garanti verilmektedir. Personeller dezenfeksiyon kabinlere girdiklerinde çevreden bulaşmış olan zararlı bakteri ve virüsler dezenfekte ediliyor.


Böylece iş yerlerine temiz bir şekilde giriş yapabiliyorlar. Kabinlerde çalışanların üzerine su yerine ozon püskürtüldüğü için kıyafetlerin ıslanması gibi bir sorun yaşanmıyor. Ayrıca dezenfeksiyon işleminde kullandığımız maddelerin insanlara herhangi bir zararı bulunmuyor.

Personel Kabinlerinin Kurulumu

Profesyonel ekiple çalışanların dezenfeksiyonlarının sağlanması için üretilen personel kabinleri kolay taşınabilen ürünler oluyor. Ayrıca kolay bir şekilde kurulumları yapılabiliyor. Böylece kurulum sonrası personeller tarafından bina içlerinde ya da girişlerinde kullanılarak onların hijyenleri sağlanıyor. Müşterilerin siparişi sonrasında üretimleri tamamlayıp istedikleri alana kabinlerin kurulmasını teknik ekiple sağlanıyor.

Ayrıca gerekli durumlarda da teknik destek veriyoruz.

Kabinlerin Kullandıkları Yerler

Çalışanların sağlığını ve hijyenini düşünerek ürettiğimiz personel kabinleri farklı iş yerlerinin girişlerine konularak insanların korunmasını ve temizlenmesini sağlıyor. Kabinlerin kullanıldıkları yerler arasında şunlar yer alıyor; Fabrika, okul, plaza, devlet dairesi ve diğer iş yerleri oluyor. İş yerleri dışında kabinler çok fazla insanın giriş çıkış yaptıkları alanlara da kurularak kullanılabiliyor. Örneğin pazarlar kabinlerin kullanılabilecekleri yerden birisi oluyor.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın